НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження Порядку надання одноразової матеріальної допомоги з нагоди проведення заходів для малозахищених верств населення


Версія для друку

від 11.12.2018 Дата оприлюднення: 11.12.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «_____» _________ 2018   №  ______           

Про затвердження Порядку надання одноразової матеріальної

допомоги з нагоди проведення заходів для малозахищених верств населення

 

Керуючись пп.1 п.«а» ч.1 ст. 34 ст.ст. 40, 52, п. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст.ст. 20, 22 Бюджетного кодексу України, на виконання міської комплексної Програми «Турбота» на 2018-2022 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 14.12.2017 № 926, з метою соціальної підтримки малозахищених верств населення міста з нагоди відзначення святкових дат, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Порядок надання одноразової матеріальної допомоги з нагоди проведення заходів для малозахищених верств населення (додаток).

2. Департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради (Гехад) забезпечити виплату одноразової матеріальної допомоги з нагоди проведення заходів для малозахищених верств населення у межах бюджетних асигнувань, затверджених у міському бюджеті на відповідний рік, згідно з міською комплексною Програмою «Турбота».

3. Фінансовому управлінню Южноукраїнської міської ради (Гончарова) здійснювати фінансування по вказаному напрямку в межах бюджетних призначень, затверджених у міському бюджеті на відповідний рік.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

Секретар міської ради                                                                              Л.П. Дзюбенко

 

Гехад

5 50 56