НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про безоплатну передачу матеріальних активів з балансу комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» на баланс комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (оновлений)


Версія для друку

від 29.11.2018 Дата оприлюднення: 29.11.2018

Оновлений ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  «____» ________ 2018  №  ______                                    

__________сесії _________скликання

 

Про безоплатну передачу матеріальних активів з балансу комунального підприємства 
«Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» на баланс комунального 
підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

 

Керуючись п.5 ст.16, ст. 25, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», відповідно до рішення Южноукраїнської міської ради від 29.12.2011 № 418 «Про встановлення розподілу повноважень щодо управління майном між Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради та затвердження Порядку списання майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська», враховуючи листи КП «ТВКГ» від 25.10.2018 №08/1803, від 02.11.2018 № 08/1857, від 14.11.2018 №1929 та КП «ЖЕО» від  12.11.2018 № 2679  (додаються), міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Безоплатно передати матеріальні активи з балансу комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» (Булгаров) на баланс комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (Гульман) (додаток 1,2,3).

 

2. Комунальному підприємству «Теплопостачанння та водо-каналізаційне господарство» (Булгаров) здійснити передачу технічної документації,  передбаченої законодавством, за актом приймання-передачі комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання»  (Гульман).

 

3. Комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання»  (Гульман) забезпечити прийняття на баланс, утримання та ефективне використання матеріальних активів.

  

       4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою, розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій (Зеленюк) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бацмана М.В.

 

             Секретар міської ради                                             Л.П. Дзюбенко

 

Валюшок

2-10-57