НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження  графіку накопичення міського матеріального резерву для запобігання надзвичайних ситуацій  у місті Южноукраїнську, ліквідації  їх наслідків та визначення місць його розміщення (зберігання)


Версія для друку

207-р від 28.11.2018 Дата оприлюднення: 29.11.2018

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  «_28_»___11___2018  №  __207-р__

 

Про затвердження графіку накопичення міського матеріального резерву для запобігання надзвичайних ситуацій у місті Южноукраїнську, ліквідації  їх наслідків та  визначення місць  його розміщення (зберігання)

               

Керуючись п.п.1, 19, 20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  відповідно  до п.3 ч.3 ст.10,  п.15  ч.2 ст.19, ст.98  Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 №775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», розпорядження голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 06.11.2015 №359-р «Про забезпечення виконання постанови Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 №775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», на виконання рішення Южноукраїнської міської ради від 14.12.2017 №927 «Про затвердження міської цільової програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018-2022 роки» та рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 21.11.2018 №294 «Про затвердження номенклатури, обсягів і Порядку створення та використання міського матеріального резерву для запобігання надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків у місті Южноукраїнську»:  

1. Затвердити графік накопичення міського матеріального резерву для запобігання надзвичайних ситуацій у місті Южноукраїнську та ліквідації їх наслідків (додаток 1).

2. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради (Колесников):

2.1 щорічно при формуванні міського бюджету вносити пропозиції до бюджетного запиту щодо фінансування міської цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018-2022 роки, в тому числі на створення, утримання та поповнення міського матеріального резерву у відповідності до графіку накопичення за встановленою номенклатурою та  обсягами.

2.2 створення, утримання та поповнення міського матеріального резерву здійснювати у відповідності до обсягу наявних коштів, виділених з міського бюджету. Накопичення міського матеріального резерву здійснювати згідно з графіком накопичення за встановленою номенклатурою та  обсягами.

3. Розмістити товарно-матеріальні цінності міського матеріального резерву для запобігання  та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у місті Южноукраїнську за місцем зберігання на об’єктах, призначених або пристосованих для їх зберігання, також на складах і базах комунальних підприємств з урахуванням їх оперативної доставки до можливих зон надзвичайних ситуацій згідно розподілу його номенклатури та обсягів за місцем його розміщення (зберігання) - додаток 2).

4. Керівникам управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради (Колесников) та комунальних підприємств «Служба комунального господарства» (Вакар), «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (Гульман), «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» (Булгаров) забезпечити зберігання матеріальних цінностей міського матеріального резерву відповідно до вимог Порядку створення та використання міського матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, затвердженого рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 21.11.2018 №294.

5. Утримання, наповнення та заміщення міського матеріального резерву здійснюється відповідно до вимог Порядку наповнення (заміщення) номенклатури та обсягів місцевого матеріального резерву для запобігання надзвичайних ситуацій у місті Южноукраїнську та ліквідації їх наслідків (додаток 3).

6. Визнати  таким,  що  втратило  чинність,  розпорядження  міського  голови від 22.12.2017 №266-р «Про затвердження графіку накопичення міського матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у місті Южноукраїнську та місць його розміщення».

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бацмана М.В.

 

 

Секретар міської ради                                                                               Л.П. Дзюбенко

 

Колесников

5-99-96