НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про приватизацію Бланар Геннадієм Васильовичем, Бланар Антоніною Іванівною, Бланар Анною Геннадіївною квартири № 19 в будинку №3 на вулиці Олімпійській в місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 26.11.2018 Дата оприлюднення: 26.11.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “     ”               2018   № ___________                         

                   сесії                       скликання        

 

Про приватизацію Бланар Геннадієм Васильовичем, Бланар Антоніною Іванівною, 
Бланар Анною Геннадіївною квартири № 19 в будинку №3 на вулиці Олімпійській 
в місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Керуючись п.30 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», Положення про порядок передачі квартир (будинків), жилих приміщень у гуртожитках у власність громадян, затвердженого наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 16.12.2009 №396, що зареєстрований в Міністерстві юстиції України 29.01.2010 №109/17404, Положення про порядок передачі квартир (будинків), житлових приміщень гуртожитків, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська,  у власність  громадян, затвердженого рішенням  Южноукраїнської міської ради від 04.10.2018 №1299, розглянувши заяву громадянина Бланар Г.В. від 20.11.2018,  Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Передати (приватизувати)  безоплатно, з урахуванням санітарної норми, громадянам  Бланар Геннадію Васильовичу, Бланар Антоніні Іванівні, Бланар Анні Геннадіївні  у приватну  спільну   часткову  власність, в рівних  частках,  квартиру № 19,  житловою площею 29,5 кв.м, загальною площею 44,84 кв.м, в будинку №3 на вулиці Олімпійській в місті Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Комунальному підприємству «Бюро технічної інвентаризації м. Южноукраїнська» (Семененко) оформити громадянам, зазначеним в пункті 1 цього рішення, свідоцтво про право власності на житло у десятиденний термін.

3. Громадянам, зазначеним в пункті 1 цього рішення, звернутися до комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (Гульман) для укладання договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою, розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій    (Зеленюк).

 

Секретар Южноукраїнської міської ради                                                  Л.П. Дзюбенко

 

Громко,

5-62-86