НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, які перебувають в постійному користуванні комунального підприємства «Служба комунального господарства» для будівництва та обслуговування ринкової інфраструктури між будівлями на вулиці Дружби Народів, 23 та Дружби Народів, 19-Б у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 14.11.2018 Дата оприлюднення: 14.11.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “__  ” ____ 2018   № ______                           

______сесії _______скликання                 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання 
земельних ділянок, які перебувають в постійному користуванні комунального підприємства 
«Служба комунального господарства» для будівництва та обслуговування ринкової 
інфраструктури між будівлями на вулиці Дружби Народів, 23 та Дружби Народів, 19-Б 
у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 92, 116, 123, Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про оренду землі» беручи до уваги п.3 рішення Южноукраїнської міської ради від 14.12.2017 № 949 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Критий ринок м. Южноукраїнська» в постійне користування під розміщення та обслуговування ринку «Привокзальний» між будівлями на вулиці Дружби Народів, 23 та Дружби Народів, 19-Б у місті Южноукраїнську Миколаївської області», розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, які перебувають в постійному користуванні  комунального підприємства «Служба комунального господарства» для будівництва та обслуговування ринкової інфраструктури між будівлями на вулиці Дружби Народів, 23 та Дружби Народів, 19-Б у місті Южноукраїнську Миколаївської області, враховуючи інвестиційний договір (зі змінами та доповненнями), укладений між Южноукраїнською міською радою та ТОВ «Гранд Інвест Сервіс» та на підставі заяви директора комунального підприємства «Служба комунального господарства» Вакара Євгена Борисовича від 01.10.2018 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, які перебувають в постійному користуванні  комунального підприємства «Служба комунального господарства» для будівництва та обслуговування ринкової інфраструктури між будівлями на вулиці Дружби Народів, 23 та Дружби Народів, 19-Б у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Надати земельну ділянку №1 (кадастровий номер 4810800000:04:003:0003), загальною площею – 01688 га, в оренду строком на 15 років Товариству з обмеженою відповідальністю «Гранд Інвест Сервіс» під розміщення та обслуговування приринкової автомобільної парковки у місті Южноукраїнську Миколаївської області, із категорії земель – землі житлової та громадської забудови за основним цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування  будівель ринкової інфраструктури.

3. Надати земельну ділянку № 2 (кадастровий номер 4810800000:04:003:0004) загальною площею – 0,3340 га,  в постійне користування комунальному підприємству «Служба комунального господарства», із категорії земель – землі житлової та громадської забудови за основним цільовим призначенням  – для будівництва та обслуговування  будівель ринкової інфраструктури.

4.  Комунальному підприємству «Служба комунального господарства» (Вакар) після здійснення державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою у відповідності до законодавства, здійснити зміну цільового призначення земельної ділянки (кадастровий номер 4810800000:04:003:0004), загальною площею 0,3340 га) з «03.10 - для будівництва та обслуговування  будівель ринкової інфраструктури»  на «03.15 - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови», з метою влаштування  зони відпочинку і спортивного майданчика для дітей різних вікових груп.

5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

 

Секретар міської ради                                                                           Л.П. Дзюбенко

 

Майстренко

5-51-69