НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної форми власності, цільове призначення якої змінюється, та яка розташована в районі автозаправної станції «Укртатнафта» та автомобільної дороги регіонального значення «Блоговіщенське – Миколаїв» у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 14.11.2018 Дата оприлюднення: 14.11.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “____” ____ 2018   № _____                           

______ сесії _____ скликання        

 

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 
комунальної форми власності, цільове призначення якої змінюється, та яка розташована 
в районі автозаправної станції «Укртатнафта» та автомобільної дороги регіонального 
значення «Блоговіщенське – Миколаїв» у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 20, 38 Земельного кодексу України, ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр», беручи до уваги Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 19.02.2018 та враховуючи протокол комісії по добору земельних ділянок, які виставляються для продажу на аукціоні або права на які виставляються для такого продажу на території міста Южноукраїнська від 04.05.2018 № 2 та від 31.07.2018 № 3, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної форми власності (кадастровий номер: 4810800000:04:005:0011), цільове призначення якої змінюється з «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку» (код згідно КВЦПЗ – В.02.03.) на «для будівництва і обслуговування будівель торгівлі» (код згідно КВЦПЗ – В.03.07.), яка розташована в районі автозаправної станції «Укртатнафта» та автомобільної дороги регіонального значення «Блоговіщенське – Миколаїв» у місті Южноукраїнську Миколаївської області, право оренди на яку підлягає продажу на земельних торгах у формі аукціону.

2. Визначити замовником робіт з розробки проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради.

3. Фінансування видатків на виконання цього рішення здійснюється за рахунок бюджетних призначень на відповідних рік, передбачених в установленому порядку на виконання міської Програми розвитку  земельних відносин на 2017-2021 роки.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

 

 Секретар міської ради                                                                       Л.П. Дзюбенко

 

Майстренко    

5-51-69