НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання згоди на списання  з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» багатоквартирного будинку №3,  розташованого на вулиці Енергобудівників у місті Южноукраїнську, та  погодження акта про списання даного багатоквартирного будинку


Версія для друку

від 14.11.2018 Дата оприлюднення: 14.11.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

«_____»      __________  2018  №  _____              

________сесії _______________скликання                     

 

Про надання згоди на списання з балансу комунального підприємства 
«Житлово-експлуатаційне об’єднання» багатоквартирного будинку №3,  
розташованого на вулиці Енергобудівників у місті Южноукраїнську, 
та  погодження акта про списання даного багатоквартирного будинку

 

Керуючись п.5 ст.16, ст.ст.25,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», враховуючи Порядок списання з балансу багатоквартирних будинків, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 №301, заяву об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Енергобудівників 3» від 02.11.2018 № 279-о (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Надати згоду на списання з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» багатоквартирного будинку №3, розташованого на вулиці Енергобудівників у місті Южноукраїнську, та об’єктів, розміщених на прибудинковій території даного багатоквартирного будинку.

2. Погодити акт про списання багатоквартирного будинку №3, розташованого на вулиці Енергобудівників у місті Южноукраїнську, з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (додаток 1).

3. Комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (Гульман):

3.1 списати з балансу багатоквартирний будинок №3, що розташований на вулиці Енергобудівників у місті Южноукраїнську, та об’єктів, розміщених на прибудинковій території даного багатоквартирного будинку.

3.2  залишити на балансі нежитлове приміщення 181, комунальної форми власності, загальною площею 16,0 м2 за адресою: вулиця Енергобудівників, будинок 3,  яке є ізольованим, не належить до житлового фонду, не перебуває у загальному користуванні мешканців будинку та не є допоміжним, за вартістю визначеною в акті про списання багатоквартирного будинку з балансу.

3.3 здійснити передачу технічної документації та іншої передбаченої  законодавством документації на будинок №3, що розташований на вулиці Енергобудівників у місті Южноукраїнську, об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Енергобудівників 3» за актом приймання-передачі.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської  ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою, розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій (Зеленюк), заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бацмана М.В.

 

 

   Секретар міської ради                                                         Л.П. Дзюбенко

 

Валюшок

2-10-73