НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про організацію обліку дітей шкільного віку та учнів міста Южноукраїнська


Версія для друку

від 13.11.2018 Дата оприлюднення: 13.11.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «___» ________ 2018   №  ______

 

Про організацію обліку дітей шкільного віку
та учнів міста Южноукраїнська

 

Керуючись ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», Концепції реалізації політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа»,   постанови  Кабінету   Міністрів України  від   13.09.2017 № 684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів», з метою забезпечення реалізації права громадян України на здобуття загальної середньої  освіти,  виконавчий  комітет  Южноукраїнської  міської  ради

В И Р І Ш И В:

1. Визначити управління освіти Южноукраїнської міської ради уповноваженим органом з організації обліку дітей шкільного віку та учнів міста Южноукраїнська.

2. Управлінню освіти Южноукраїнської міської ради (Сінчук):

2.1. Організувати ведення обліку дітей шкільного віку, які проживають чи перебувають в межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці, шляхом створення та постійного оновлення реєстру даних про них.

2.2. Визначити посадову особу, відповідальну за створення та постійне оновлення реєстру.

2.3.  Закріплювати територію обслуговування за закладами загальної середньої освіти, що належать до сфери управління.

2.4. Службі у справах дітей Южноукраїнської міської ради (Гопкал) та Южноукраїнському відділенню поліції Первомайського відділу поліції  Головного управління Національної поліції в Миколаївській області (Третьяк) протягом п’яти робочих днів  надавати  відомості про дітей, місце навчання яких не встановлено.

2.5. На підставі даних реєстру складати та подавати статистичний звіт про кількість дітей шкільного віку за формою та у порядку, затвердженому Міністерством освіти і науки України.

3. Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська (Вороніна) щорічно в термін до 15 травня надавати управлінню освіти Южноукраїнської міської ради інформацію про дітей віком від 0 до 18 років для включення до Реєстру.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів  ради Мустяцу Г.Ф.

 

Секретар  Южноукраїнської міської ради                                          Л.П. Дзюбенко

 

Сінчук

5-92-97