НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про розгляд проекту Програми «Залучення інвестицій та поліпшення інвестиційного клімату  міста Южноукраїнська на 2019-2021 роки»


Версія для друку

від 12.11.2018 Дата оприлюднення: 12.11.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «______» ________ 2018    №  ______

 

Про розгляд проекту Програми «Залучення інвестицій та поліпшення інвестиційного клімату
міста Южноукраїнська на 2019-2021 роки»

 

Керуючись пп. 1 п. «а» ст. 27, п.1 ч.2 ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до законів України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного та соціального розвитку України», «Про інвестиційну діяльність», «Про інноваційну діяльність», «Про режим іноземного інвестування», «Про захист іноземних інвестицій в Україні», «Про зовнішньоекономічну діяльність», з метою сприяння залученню інвестицій для зміцнення і розвитку соціально-економічного потенціалу міста, створення робочих місць та підвищення життєвого рівня населення, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Розглянути та винести на затвердження Южноукраїнської міської ради проект Програми «Залучення інвестицій та поліпшення інвестиційного клімату  міста Южноукраїнська на 2019-2021 роки» (додаток).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М. 

 

 

Секретар міської ради                                                  Л.П.Дзюбенко

 

Петрик

21124