НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Звіт про відстеження результативності регуляторного акту - рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 16.10.2013 №312 "Про встановлення розміру орендної плати за торгові площі на ринку з продажу продовольчих та непродовольчих товарів комунального підприємства «Критий ринок м.Южноукраїнська», розташованого за адресою: вул. Дружби народів, 19 б"


Версія для друку

від 12.11.2018 Дата оприлюднення: 12.11.2018

Звіт про відстеження результативності регуляторного акту

1. Вид та назва регуляторного акту  рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 16.10.2013 №312 «Про встановлення розміру орендної плати за торгові площі на ринку з продажу продовольчих та непродовольчих товарів комунального підприємства «Критий ринок м.Южноукраїнська», розташованого за адресою: вул. Дружби народів, 19 б.

2. Назва виконавця заходів з відстеження управління економічного розвитку  Южноукраїнської міської ради спільно з комунальним підприємством «Критий ринок      м.Южноукраїнська».

3. Ціль прийняття акту - встановлення розміру орендної плати за торгові площі на ринку з продажу продовольчих та непродовольчих товарів   комунального підприємства «Критий ринок м. Южноукраїнська» (далі – КП «Критий ринок м. Южноукраїнська»), розташованого за адресою: вул. Дружби народів, 19 б, виходячи з економічно обґрунтованої собівартості.

4. Строк виконання заходів з відстеження 08.10.2018  по 03.011.2018.

5. Тип відстеження:   періодичне.

6. Методи одержання результатів відстеження:

Аналіз фінансових показників діяльності комунального підприємства «Критий ринок м. Южноукраїнська».

7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержання даних:

Очікувані результати фінансово  - господарської діяльності комунального підприємства «Критий ринок м. Южноукраїнська» від запровадження регуляторного акту щодо вартості орендної плати за торгові площі на ринку з продажу продовольчих та непродовольчих товарів комунального підприємства «Критий ринок м. Южноукраїнська» по вул.Дружби Народів, 19б.

8. Кількісні та якісні показники:

№ з/п

Показники

Річний очікуваний фінансовий результат від запровадження регуляторного акту

(без ПДВ)

Фактичний результат  від запровадження регуляторного акту ринку по вул.Дружби Народів, 19 б за січень -квітень 2017

(без ПДВ)

Відхилення    (+,-)

 

Собівартість утримання 1 кв. м. торгової площі, грн.

2,85

х*

х

1

Доходи, всього, тис. грн.

1160,0

474,6

-685,4

2

Витрати, тис. грн.

1074,0

642,2

-431,8

3

Фінансовий результат, тис. грн.

 

86,0

-167,6

-253,6

*- послуги не надаються

          

З метою створення сприятливих умов для впровадження інвестиційної діяльності та забезпечення збалансованого економічного і соціального розвитку міста Южноукраїнська, на виконання рішення Южноукраїнської міської ради, 21 квітня 2017 року було проведено інвестиційний конкурс щодо реалізації Інвестиційного проекту  «Реконструкція та розбудова об’єкту «Критий ринок». Переможцем інвестиційного конкурсу стало ТОВ «Гранд Інвест Сервіс».  Рішенням Южноукраїнської міської ради від 27.04.2017 №650 затверджено інвестиційний договір щодо реалізації Інвестиційного проекту «Реконструкція та розбудова об’єкту «Критий ринок», який підписаний 26.04.2017 між ТОВ «Гранд Інвест Сервіс» та управлінням житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради, відповідно до якого ТОВ «Гранд Інвест Сервіс» отримує на конкурсній основі у користування  терміном на 15 років об’єкт комунальної форми власності «Критий ринок» та зобов’язується здійснити фінансування робіт по реконструкції та розбудові об’єкту комунальної форми власності «Критий ринок» на умовах та в порядку передбачених даним договором.

Враховуючи те, що КП «Критий ринок м.Южноукраїнська» не здійснює діяльність на ринку по вул.Дружби Народів, 19б, фактично рішення від 16.10.2013 №312 «Про встановлення розміру орендної плати за торгові площі на ринку з продажу продовольчих та непродовольчих товарів комунального підприємства «Критий ринок м.Южноукраїнська» не діє, в зв’язку з чим виникла необхідність підготувати проект рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради щодо втрати його чинності.

       

           

Керуючий справами                                                                                 І.В.Головченко

 

 

Тацієнко

5-57-78