НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження Програми «Залучення інвестицій та поліпшення інвестиційного клімату міста Южноукраїнська на 2019-2021 роки»


Версія для друку

від 12.11.2018 Дата оприлюднення: 12.11.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  __   _________ 2018 №  _____                                               

_________сесії _________ скликання                  

 

Про затвердження Програми «Залучення інвестицій та поліпшення інвестиційного 
клімату міста Южноукраїнська на 2019-2021 роки»

 

Керуючись ст.25, п. 22 ч.1 ст.26 Закону України  «Про  місцеве  самоврядування в  Україні», відповідно до законів України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного та соціального розвитку України», «Про інвестиційну діяльність», «Про інноваційну діяльність», «Про режим іноземного інвестування», «Про захист іноземних інвестицій в Україні», «Про зовнішньоекономічну діяльність», враховуючи рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від ___________ №_______, з метою сприяння залученню інвестицій для зміцнення і розвитку соціально-економічного потенціалу міста, створення робочих місць та підвищення життєвого рівня населення, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму «Залучення інвестицій та поліпшення інвестиційного клімату  міста Южноукраїнська на 2019-2021 роки» (додається).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою,  розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій (Зеленюк) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Кольчака О.М. 

 

 

Секретар міської ради                                                  Л.П.Дзюбенко

 

               Петрик

                21124