НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження загального переліку підприємств, установ та організацій, інших юридичних і фізичних осіб, документація на вироби та продукцію, об’єкти, культурну спадщину, культурні цінності яких підлягає закладенню до регіонального СФД (страхового фонду документації) по місту Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

184-р від 29.10.2018 Дата оприлюднення: 01.11.2018

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  “_29___” _10______ 2018    №  _184-р_

Про затвердження загального переліку підприємств, установ та організацій, інших юридичних і фізичних осіб, документація на вироби та продукцію, об’єкти, культурну спадщину, культурні цінності яких підлягає закладенню до регіонального СФД (страхового фонду документації) по місту Южноукраїнську Миколаївської області

 

 

                Керуючись п.п.1, 19, 20  ч.4  ст.42  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про страховий фонд документації України», постанови Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 №320 «Про затвердження Положення про порядок формування, ведення та використання обласного (регіонального) страхового фонду документації», на виконання розпорядження голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 07.04.2016 №115-р «Про затвердження загального переліку підприємств, установ та організацій, документація на вироби та продукцію, об’єкти і споруди яких підлягає закладенню до регіонального страхового фонду документації по Миколаївській області», з метою визначення об’єктів, які забезпечують організацію виробництва оборонного, мобілізаційного та господарського призначення, проведення аварійно-рятувальних та аварійно-відновлювальних робіт під час ліквідації надзвичайних ситуацій та в особливий період, відбудови систем життєзабезпечення населення і транспортних зв'язків, для відбудови (збереження) об’єктів культурної спадщини на випадок утрати або псування оригіналу документа, з метою організації виробництва, експлуатації та ремонту продукції господарського призначення:

1. Затвердити загальний перелік підприємств,  установ та організацій, інших юридичних і фізичних осіб, документація на вироби та продукцію, об’єкти, культурну спадщину, культурні цінності яких підлягає закладенню до регіонального СФД (страхового фонду документації) по місту Южноукраїнську Миколаївської області (далі - Загальний перелік (додається)).

2. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської  міської ради (Колесников):

2.1. Надати один примірник погодженого Загального переліку до Державної архівної служби України (Укрдержархіву) та організувати взаємодію у розробці та погодженні Програми створення страхового фонду документації міста Южноукраїнськ Миколаївської області на 2019-2022 роки;

2.2. В термін до 01.12.2018 винести на затвердження Южноукраїнської міської ради вищезазначену Програму;

2.3. У разі необхідності, щороку до 20 грудня на підставі пропозицій управлінь, відділів, інших структурних підрозділів Южноукраїнської міської ради, підприємств установ та організацій міста, незалежно від їх форми власності та відомчого підпорядкування,  готувати пропозиції щодо внесення відповідних змін та доповнень до Загального переліку;

2.4. Довести вимоги цього розпорядження до керівників відповідних підприємств, установ та організацій, незалежно від їх форм власності та відомчого підпорядкування, розташованих на адміністративній території міста та направити на їх адресу відповідні запити щодо переліку документації, яка підлягає закладенню до  страхового фонду.

3. У термін до 01.12.2018 керівникам підприємств, установ та організацій, незалежно від їх форми власності та відомчого підпорядкування, що увійшли до Загального переліку, надати згідно з запитами інформацію про документацію, яка підлягає закладенню до страхового фонду документації,  на поштову адресу управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами   Южноукраїнської  міської   ради,   а  саме:  55000,  м.Южноукраїнськ,  вул. Дружби Народів,  23  кім.94  у  паперовому  вигляді  та  на  електронну  адресу: (E-mail: yuuns.vpo@gmail.com).

4. Координацію робіт щодо формування, ведення та використання страхового фонду документації міста покласти на управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради (Колесников).

5. Визнати  таким,  що  втратило  чинність,  розпорядження  міського  голови від 01.07.2011 №196-р «Про затвердження Загального переліку підприємств, установ та організацій, документація яких на вироби та продукцію, об’єкти та споруди підлягає закладенню до регіонального страхового фонду документації по місту Южноукраїнську   Миколаївської області».

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника  міського  голови  з  питань  діяльності  виконавчих  органів  ради  Бацмана М.В.

 

Секретар міської ради                                                                                Л.П. Дзюбенко

 

Колесников І.К.

5-99-96