НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження переліку та умов продажу земельних ділянок право оренди на які підлягає продажу на земельних торгах у формі аукціону на території міста Южноукраїнська Миколаївської області


Версія для друку

від 24.10.2018 Дата оприлюднення: 24.10.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” _______ 2018 № ____                           

____ сесії  ____ скликання             

 

Про затвердження переліку та умов продажу земельних ділянок право оренди 
на які підлягає продажу на земельних торгах у формі аукціону на території 
міста Южноукраїнська Миколаївської області

 

Керуючись ст. 144 Конституції України, ст. ст. 12, 116, 124, 127, 134, 135, 136, 137, 138, 139 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», Законом України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи протокол комісії по добору земельних ділянок, які виставляються для продажу на аукціоні або права на які виставляються для такого продажу на території міста Южноукраїнська від 31.07.2018 № 3, з метою забезпечення ефективного використання земельного фонду територіальної  громади міста Южноукраїнська та залучення додаткових коштів у міський бюджет, Южноукраїнська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити перелік земельних ділянок право оренди на які підлягає продажу на земельних торгах у формі аукціону на території міста Южноукраїнська Миколаївської області  (додаток 1).

2. Затвердити умови продажу права оренди на земельні ділянки несільськогосподарського призначення (додаток 2), відповідно до  діючого законодавства, встановивши наступне:

2.1. Стартова ціна лоту з продажу права оренди на земельну ділянку дорівнює розміру річної орендної плати.

2.2. Гарантійний внесок становить 5 % від стартової ціни продажу лоту.

2.3. Крок земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки становить 0,5 % від стартової ціни лоту.

2.4. За результатами земельних торгів (аукціону) переможцем підписується протокол земельних торгів, на підставі якого укладається договір оренди землі безпосередньо в день проведення торгів.

3. Плата за користування земельною ділянкою, право користування якою набуто на земельних торгах, підлягає сплаті переможцем не пізніше трьох банківських днів з дня укладання договору оренди землі.

4. Управлінню екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради:

4.1. Забезпечити організацію земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

4.2. Забезпечити оформлення договору оренди земельної ділянки з переможцем аукціону за ціною та на умовах, визначених цим рішенням.

5. Уповноважити секретаря Южноукраїнської міської ради Дзюбенко Людмилу Петрівну на підписання договору про проведення земельних торгів з виконавцем земельних торгів та на підписання договору оренди земельної ділянки від імені міської ради.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

 

Секретар міської ради                                                                         Л.П. Дзюбенко

Майстренко, 5-51-69

Додаток 1

до рішення Южноукраїнської  міської  ради 

від «____»_______2018 №____ 

Перелік земельних ділянок право оренди на які підлягає продажу на земельних торгах у формі аукціону на території міста Южноукраїнська Миколаївської області                                        

п/п

Адреса земельної ділянки

Цільове призначення

Умови продажу

Площа, га

1.

м. Южноукраїнськ,

Промислова зона                 ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом», біля існуючого залізничного вокзалу (бувший недобудований хлібний завод)

Кадастровий номер:

4810800000:22:009:0025

Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної

 та іншої промисловості

оренда земельної ділянки

1,4558

                        

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради              О.М. Кольчак

 

Додаток 2

до рішення Южноукраїнської  міської  ради 

від «____»_______2018 №____

 

Умови продажу права оренди земельної ділянки, що розташована за адресою: Промислова зона ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом», біля існуючого залізничного вокзалу (бувший недобудований хлібний завод)

1. Місцезнаходження ділянки: Промислова зона ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом», біля існуючого залізничного вокзалу (бувший недобудований хлібний завод), м. Южноукраїнськ, Миколаївська область.

2. Площа: 1,4558 га.

3. Кадастровий номер: 4810800000:22:009:0025.

4. Категорія земель: землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

5. Цільове призначення: для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної  та іншої промисловості.

6. Умови відведення : оренда.

7. Строк оренди: 20 років.

8. Нормативна грошова оцінка земельної ділянки: ___________ грн.

9. Стартова ціна лота ( у розмірі річної орендної плати): _________грн.

10. Крок аукціону з продажу права оренди становить 0,5% від стартової ціни за користування земельною ділянкою: ___________ грн.

11. Гарантійний внесок: _______грн.

12. Забезпечити вільний доступ відповідним службам для обслуговування наявних та прокладання нових інженерних мереж.

13. При проектуванні і здійсненні будівництва об’єкта містобудування дотримуватися містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки.

14. Переможцю земельних торгів відшкодувати винагороду виконавцю земельних торгів .

15. Забезпечити використання земельної ділянки за призначенням.

16. Право на земельну ділянку, набуде за результатами проведення земельних торгів підлягає державній реєстрації в порядку, визначеному чинним законодавством.

 

 Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради            О.М. Кольчак