НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про добровільне приєднання територіальної громади


Версія для друку

від 24.10.2018 Дата оприлюднення: 24.10.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “__” ________ 2018  №  _____                                                                  

 

Про добровільне приєднання територіальної громади

 

Керуючись ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні», відповідно до ст.ст.2, 4, 8-2, 8-3 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Приєднати територіальну громаду селища Костянтинівка Арбузинського району  Миколаївської області до територіальної громади міста Южноукраїнська з адміністративним центром у місті Южноукраїнськ.

2. Повноваження Костянтинівської селищної ради, її виконавчого комітету та Костянтинівського селищного голови територіальної громади, що приєдналася до територіальної громади міста Южноукраїнська припиняються з дня набрання чинності рішенням Костянтинівської селищної ради та цим рішенням Южноукраїнської міської ради про  добровільне приєднання територіальної громади.

3. З моменту припинення повноважень Костянтинівської селищної ради повноваження Южноукраїнської міської ради поширюються на територію територіальної громади селища  Костянтинівка.

4. З моменту припинення повноважень Костянтинівського селищного голови територіальної громади, що приєдналася, повноваження Южноукраїнського міського голови територіальної громади міста Южноукраїнська поширюються на територію територіальної громади селища Костянтинівка.

5. Костянтинівський селищний голова виконує обов’язки старости відповідно до закону на період повноважень Южноукраїнської міської ради сьомого скликання.

6. Територіальна громада міста Южноукраїнська є правонаступником всього майна, прав та обов’язків територіальної громади селища Костянтинівка з дня припинення  повноважень Костянтинівської селищної ради.

7. Южноукраїнська міська рада, її виконавчий комітет є правонаступниками прав та обов’язків Костянтинівської селищної ради, її виконавчого комітету з дня припинення повноважень Костянтинівською селищною радою територіальної громади, що приєдналася.

8. Затвердити наступний план організаційних заходів щодо добровільного приєднання територіальної громади:

1) утворити комісію з реорганізації Костянтинівської селищної ради та затвердити її склад (додається);

2) комісії з реорганізації Костянтинівської селищної ради скласти передавальний акт та подати його на затвердження Южноукраїнській міській раді;

3) Секретарю Южноукраїнської міської ради Дзюбенко Л.П. звернутися до Арбузинської районної ради Миколаївської області з пропозицією про здійснення передачі до 1 січня 2019 року із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Арбузинського району у власність територіальної громади міста Южноукраїнська відповідних бюджетних установ, розташованих на території селища Костянтинівка, відповідно до розмежування  видатків між бюджетами, визначеного Бюджетним кодексом України.  

9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян,  оборонної роботи та мобілізації, регуляторної політики та депутатської етики, надання безоплатної первинної правової допомоги та інших питань (Рибакова ).

 

 

Секретар Южноукраїнської міської ради                                              Л.П.Дзюбенко

 

Миськів С.О.

Прикріплені файли: