НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження Порядку надання субвенції з міського бюджету державному бюджету на укріплення матеріально-технічної бази 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного  управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області


Версія для друку

від 16.10.2018 Дата оприлюднення: 16.10.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «____ »___________ 2018   № ______                                                          


Про затвердження Порядку надання субвенції з міського бюджету 
державному бюджету на укріплення матеріально-технічної бази 
25-ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління 
Державної служби України з надзвичайних ситуацій 
у Миколаївській області

 

Керуючись ст.40, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення Южноукраїнської міської ради від 07.06.2018 №1185 «Про дострокове припинення повноважень міського голови, відповідно до абзацу 1 ч.2 ст.79 Закону України «Про місцеве самоврядування», статті 91 Бюджетного кодексу України та на виконання міської цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018-2022 роки,  затвердженої  рішенням  Южноукраїнської  міської ради  від 14.12.2017  №927,  з  метою укріплення матеріально-технічної бази 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій  України у Миколаївській області, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Порядок надання субвенції з міського бюджету державному бюджету на укріплення матеріально-технічної бази 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного  управління Державної служби з надзвичайних ситуацій  України у Миколаївській області (додається).

2. Фінансовому управлінню Южноукраїнської міської ради (Гончарова) здійснювати фінансування по вказаному напрямку в межах бюджетних призначень, затверджених у міському бюджеті на відповідний рік.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  першого заступника міського голови  з  питань діяльності  виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.  та заступника міського голови з питань діяльності  виконавчих органів ради Бацмана М.В.

 

 

Секретар міської ради                                                                    Л.П. Дзюбенко

 

Колесников І.К.

5-99-96