НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста обласного значення Южноукраїнська


Версія для друку

від 13.08.2018 Дата оприлюднення: 13.08.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  «___» _______ 2018  № _________                                                  

__________сесії __________скликання

                                                                                            

Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку 
на території міста обласного значення Южноукраїнська

 

Керуючись п. 44 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до  законів України «Про благоустрій населених пунктів», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про відходи», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» та Кодексу України про адміністративні правопорушення, з метою удосконалення форм і методів роботи з поліпшення стану благоустрою, санітарного стану території, забезпечення чистоти і порядку на території міста обласного значення Южноукраїнська, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Затвердити Правила благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста обласного значення Южноукраїнська (додаток).

2. Вважати такими, що втратили чинність рішення міської ради від 29.12.2011 № 403 «Про затвердження Правил  благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська», від 28.03.2013 № 873 «Про внесення змін та доповнень до рішення Южноукраїнської міської ради від 29.12.2011  № 403 «Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська» та від 26.12.2013 № 1122 «Про внесення змін до рішення    від 29.12.2011 № 403 «Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань  законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, оборонної роботи та мобілізації, регуляторної політики та депутатської етики, надання безоплатної первинної допомоги та інших питань (Рибакова), постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, транспорту, зв’язку, будівництва (Носан), та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бацмана М.В.

 

 

Секретар Южноукраїнської міської ради                                                   Л.П. Дзюбенко                   

 

Валюшок

2-10-73