НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених в міському бюджеті на виконання Програми розвитку малого і середнього підприємства в місті Южноукраїнську на 2017-2018 роки


Версія для друку

від 08.10.2018 Дата оприлюднення: 08.10.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «___» __________ 2018 № ______

 

Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених в міському бюджеті 
на виконання Програми розвитку малого і середнього підприємства 
в місті Южноукраїнську на 2017-2018 роки

 

Керуючись пп.7 п. «а» ст. 27, пп.4 п. «а» ст. 28, ст. 40, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 20, 22 Бюджетного кодексу України, Закону України «Про розвиток і державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 28.02.2002 №228 «Про затвердження порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ», на виконання міської Програми розвитку малого і середнього підприємництва в місті Южноукраїнську на 2017-2018 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 22.12.2016 № 469, з метою забезпечення виконання заходів спрямованих на створення сприятливих організаційно-економічних умов для реалізації конституційного права громадян на підприємницьку діяльність та сприяння розвитку підприємницької діяльності в місті Южноукраїнську, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Порядок використання коштів, передбачених в міському бюджеті на виконання Програми розвитку малого і середнього підприємництва в місті Южноукраїнську на 2017-2018 роки (додаток).

2. Фінансовому управлінню Южноукраїнської міської ради (Гончарова) забезпечити фінансування Програми розвитку малого і середнього підприємства в місті Южноукраїнську на 2017-2018 роки в межах бюджетних призначень, передбачених рішенням Южноукраїнської міської ради від _________ №_____ «Про внесення змін до бюджету міста Южноукраїнська на 2018 рік».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М..

 

 

Секретар міської ради                                                                     Л.П.Дзюбенко

 

Петрик, 2-11-24

 

Додаток

до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
від «__» __________ 2018  №__

 

 

ПОРЯДОК

використання коштів, передбачених в міському бюджеті на виконання Програми розвитку малого і середнього підприємництва в місті Южноукраїнську на 2017-2018 роки

1. Цей Порядок визначає механізм використання коштів для забезпечення заходів, пов’язаних з підтримкою діяльності об’єктів, що надають послуги підприємництву, а саме покращення технічного обладнання Центру обслуговування платників податків міста Южноукраїнська, який працює на базі Южноукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Миколаївській області (далі- Центр).

2.Порядок розроблено, відповідно до Бюджетного кодексу України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про розвиток і державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні»,  постанови Кабінету Міністрів України від 28.02.2002 №228 «Про затвердження порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ», з метою більш ефективного виконання заходів Програми розвитку малого і середнього підприємництва в місті Южноукраїнську на 2017-2018 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 22.12.2016 № 469  (далі - Програма) в частині удосконалення роботи Центру, шляхом покращення технічного обладнання.

3. Головним розпорядником коштів міського бюджету по виконанню видатків з міського бюджету по Програмі є виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради.

4. Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради, після отримання від фінансового управління Южноукраїнської міської ради (далі - фінансове управління) довідок, виписаних на підставі відповідних рішень Южноукраїнської міської ради, готує до затвердження в установлений термін кошториси, плани асигнувань та інші документи згідно з порядком, визначеним постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2002 №228 «Про затвердження порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ» (зі змінами та доповненнями).

5. Напрямком використання коштів є покращення матеріально-технічної бази Центру, що дозволить збільшити кількість суб’єктів підприємницької діяльності, які подають звітність в електронній формі та збільшить кількість осіб, які зможуть скористатись послугами Центру.

6. Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради, на підставі наданої Южноукраїнською об’єднаною державною податковою інспекцією Головного управління Державної фіскальної служби у Миколаївській області заявки з обґрунтуванням потреби, готує заявку на проведення фінансування та з копіями підтверджуючих документів надає її до фінансового управління Южноукраїнської міської ради.

7. Фінансове управління Южноукраїнської міської ради, на підставі заявки та підтверджуючих документів, в межах затверджених бюджетних призначень, надає управлінню Державної казначейської служби в місті Южноукраїнську розпорядження про виділення коштів на здійснення видатків для забезпечення заходів, згідно з  лімітами, передбаченими розписом асигнувань міського бюджету.

8. Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради, після отримання на рахунок коштів, надає управлінню Державної казначейської служби в місті Южноукраїнську платіжні доручення щодо перерахування коштів Южноукраїнській об’єднаній державній податковій інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Миколаївській області на покращення матеріально-технічної бази Центру.

9. Южноукраїнська об’єднана державна податкова інспекція Головного управління Державної фіскальної служби у Миколаївській області використовує надані кошти  відповідно до обґрунтованої потреби та надає в установленому порядку  документальне підтвердження придбання предметів довготривалого користування.

10. На начальника Южноукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Миколаївській області покладається персональна відповідальність за ефективне та цільове використання коштів відповідно до чинного законодавства.

11. Суми, невикористані за призначенням протягом року, повертаються виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради до міського бюджету за 5 днів до кінця бюджетного року.

 

 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                   О.М. Кольчак