НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про організацію роботи щодо формування та затвердження бюджету міста Южноукраїнська на наступний плановий період та прогнозів на наступні за плановим два бюджетні періоди


Версія для друку

159-р від 24.09.2018 Дата оприлюднення: 26.09.2018

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  «_24__» ___09__ 2018    №  __159-р___

                                                    

Про організацію роботи щодо формування та затвердження бюджету 
міста Южноукраїнська на наступний плановий період та прогнозів 
на наступні за плановим два бюджетні періоди

 

Керуючись ч.2 та п.п. 1, 7, 13, 20 ч.4 ст. 42  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статей 19, 21, 75, 76  Бюджетного кодексу України, на виконання розпорядження голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 17.09.2018 №404-р «Про організацію роботи щодо формування та затвердження місцевих бюджетів області на наступний плановий період та прогнозів на наступні за плановим два бюджетні періоди», з метою забезпечення економічно обґрунтованого формування та затвердження проекту міського бюджету на наступний плановий період та прогнозу на наступні за плановим два бюджетні періоди у терміни, визначені Бюджетним кодексом України:

1. Затвердити Дорожню карту з організації роботи щодо формування проекту бюджету міста Южноукраїнська на наступний плановий період та прогнозу на наступні за плановим два бюджетні періоди (далі – Дорожня карта), що додається.

2. Фінансовому управлінню Южноукраїнської міської ради (Гончарова) забезпечити координацію роботи всіх учасників бюджетного процесу та у разі необхідності застосовувати додаткові бюджетні процедури.

3. Керівникам виконавчих органів Южноукраїнської міської ради в межах наданих повноважень забезпечити виконання Дорожньої карти у визначені терміни.

4. Головним розпорядникам бюджетних коштів при формуванні показників видатків на наступний плановий бюджетний період додержуватись вимог та виконання Дорожньої карти.

5.    Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради відповідно до розподілу обов’язків.

 

 

Секретар міської ради                                                                                Л.П.Дзюбенко

 

Гончарова Т.О., 2-52-02