НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про створення відділення нефрології та діалізу у структурі комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня» (оновлений)


Версія для друку

від 25.09.2018 Дата оприлюднення: 25.09.2018

Оновлений ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” ________ 2018 №  _______                                          

__________сесії _________скликання

 

Про створення відділення нефрології та діалізу у структурі комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня»

 

Керуючись пп.30 п.«1» ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 05.11.2005  № 445-р «Про схвалення Концепції Державної  програми розвитку системи надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю на 2006-2010 роки», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, материнства, дитинства, розвитку зон відпочинку та туризму від 02.08.2018 № 1 «Про відкриття у м.Южноукраїнську відділення нефрології і діалізу Миколаївської обласної клінічної лікарні Миколаївської обласної ради» (додається), з метою поліпшення якості та організації надання спеціалізованої медичної допомоги хворим нефрологічного профілю, Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Створити відділення нефрології та діалізу у структурі комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня» для проведення замісної ниркової терапії методом програмного гемодіалізу хворим у межах загальної штатної чисельності.

2. Рекомендувати секретарю Южноукраїнської міської ради підписати меморандум «Про взаєморозуміння та співробітництво з реалізації Проекту щодо створення та оснащення центру нефрології та діалізу у місті Южноукраїнськ» з ТОВ «Ренарт».

3. Комунальному закладу «Южноукраїнська міська лікарня» (Самойленко) вжити організаційних заходів щодо забезпечення відділення нефрології та діалізу медичним діалізним обладнанням для проведення процедур гемодіалізу.

4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, охорони здоров`я, культури, спорту, соціального захисту населення та засобів масової інформації (Борець), постійну комісію з питань соціально – економічного і культурного розвитку, планування та обліку, підприємництва, бюджету, фінансів і цін (Курдасов), першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих  органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

Секретар міської ради                                                            Л.П.Дзюбенко

 

Гехад Е.Е.

5-50-56