НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про внесення змін та доповнень до  міської соціальної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей, яка долучається до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноаїнська на 2016-2020 роки» 


Версія для друку

від 21.09.2018 Дата оприлюднення: 21.09.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  «____»  _______2018 №_____                                                           

_____ сесії _______ скликання

 

Про внесення змін та доповнень до  міської соціальної програми 
підтримки учасників АТО та членів їх сімей, яка долучається до 
Програми соціально-економічного та культурного розвитку
міста Южноаїнська на 2016-2020 роки» 

 

Керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту, «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей»,  з метою соціальної підтримки членів сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції Южноукраїнська, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни  до Заходів  міської соціальної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей, затвердженої  рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.05.2016 № 196, доповнивши розділ 2. «Соціальна підтримка учасників АТО» пунктом наступного змісту:

«2.18. Забезпечити відшкодування витрат членам сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції на послуги з утримання житлових будинків, споруд та прибудинкових територій (квартирної плати) в межах загальної площі, централізованого опалення, централізованого постачання холодної та гарячої води, централізованого водовідведення у розмірі  50% у межах встановлених норм.

            Джерело фінансування: міський бюджет.

            Виконавці:  департамент соціальних питань та охорони здоров’я  Южноукраїнської міської ради.

            Термін: за потребою».

2.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, охорони здоров'я, культури, спорту, соціального захисту населення та засобів масової інформації (Борець) та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

Секретар міської ради                                                             Л.П.Дзюбенко

 

Гехад Е.Е. 5-50-56