НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження Порядку подання та розгляду заяв про включення об’єктів права комунальної власності міста Южноукраїнська до переліку об’єктів малої приватизації, що підлягають приватизації


Версія для друку

від 20.09.2018 Дата оприлюднення: 20.09.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

 

від  «____» ________ 2018  №  ______                             

__________сесії _________скликання

 

Про затвердження Порядку подання та розгляду заяв про включення 
об’єктів права комунальної власності міста Южноукраїнська до 
переліку об’єктів малої приватизації, що підлягають приватизації

 

Керуючись п.30 ч.1 ст. 26, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до законів України «Про приватизацію державного і комунального майна», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку подання та розгляду заяв про включення об’єктів права державної власності до відповідного переліку об’єктів великої або малої приватизації, що підлягають приватизації», з метою визначення механізму щодо подання та розгляду заяв про включення об’єктів права комунальної власності до переліку об’єктів, що підлягають приватизації, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1.Затвердити Порядок подання та розгляду заяв про включення об’єктів права комунальної власності міста Южноукраїнська до переліку об’єктів малої приватизації, що підлягають приватизації (додаток).

2.  Визнати  такими, що втратили чинність рішення Южноукраїнської міської ради від 04.10.2012 №702 «Про затвердження Положення про порядок організації та проведення приватизації майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська», від 29.05.2014 № 1262 «Про внесення змін до Положення про порядок організації та проведення приватизації майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, затвердженого рішенням  Южноукраїнської міської ради від 04.10.2012 №702».

3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою, розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій  (Зеленюк), постійну комісію міської ради з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, оборонної роботи та мобілізації, регуляторної політики та депутатської етики, надання безоплатної первинної правової допомоги та інших питань (Рибакова) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Бацмана М.В.

 

          Секретар міської ради                                               Л.П. Дзюбенко

 

Валюшок С.Г.

2-10-73

Прикріплені файли: