НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту фізичній особі-підприємцю Каленяк Олені Адхатівні під розміщення та обслуговування стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в районі житлового будинку № 2 на бульварі Шевченка у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 17.09.2018 Дата оприлюднення: 17.09.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

 

від  “___” _______ 2017  № _________                            

__________сесії __________скликання               

 

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою 
щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються 
права суборенди, сервітуту фізичній особі-підприємцю 
Каленяк Олені Адхатівні під розміщення та обслуговування 
стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької 
діяльності в районі житлового будинку № 2 на бульварі Шевченка 
у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 99, 100, 116, 123 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», враховуючи витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на земельну ділянку за територіальною громадою міста Южноукраїнська, беручи до уваги заяву фізичної особи-підприємця Каленяк Олени Адхатівни від 13.09.2018 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Каленяк Олені Адхатівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту, для надання в користування, під розміщення та обслуговування стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в районі житлового будинку № 2 на бульварі Шевченка (кадастровий номер земельної ділянки 4810800000:13:004:0005) у місті Южноукраїнську, орієнтовною загальною площею 0,0060 га, із категорії земель за основним цільовим призначенням – землі житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі.

2. Фізичній особі-підприємцю Каленяк Олені Адхатівні виготовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту у двох оригінальних примірниках.

3. Фізичній особі-підприємцю Каленяк Олені Адхатівні подати Южноукраїнській міській раді на розгляд та затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту не пізніше як у шестимісячний строк.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

 

Секретар міської ради                                                                     Л.П. Дзюбенко

 

 

Майстренко  

5-51-90