НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про демонтаж тимчасових споруд розміщених без паспортів прив’язки, розташованих на проспекті Незалежності в місті Южноукраїнську Миколаївської області (оновлений)


Версія для друку

від 12.09.2018 Дата оприлюднення: 12.09.2018

Оновлений ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “____” ______ 2018    № ______

______сесії ___________скликання

Про демонтаж тимчасових споруд розміщених без паспортів прив’язки, розташованих на проспекті Незалежності в місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 №244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 22.11.2011 за №1330/20068, враховуючи рішення Южноукраїнської міської ради від 23.03.2017 №585 «Про внесення змін до рішення Южноукраїнської міської ради від 28.01.2016 №73 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Южноукраїнська Миколаївської області», враховуючи акт обстеження розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на проспекті  Незалежності у м. Южноукраїнську від 28.08.2018 (додаються),  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Комунальному підприємству «Критий ринок» (Акуленко) добровільно в місячний термін з дня прийняття цього рішення, демонтувати тимчасові споруди для провадження підприємницької діяльності на торгівельному майданчику «Ринок «Господар» (соціальна група пристосованих торговельних місць для продовольчих товарів та тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності) з послідуючим відновленням благоустрою території на проспекті Незалежності .

2. У разі несвоєчасного демонтажу тимчасових споруд суб’єктами господарювання, доручити комунальному підприємству «Служба комунального господарства» (Вакар) демонтувати відповідні тимчасові споруди за рахунок міського бюджету з наступним відшкодуванням суб’єктами господарювання всіх видатків по демонтажу.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, транспорту, зв'язку, будівництва (Носан), заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

 

Секретар міської ради                                                                  Л.П. Дзюбенко 

 

Погрібний О.Л.

 5-50-85