НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 12.07.2017 №203 «Про утворення комісії з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах у місті Южноукраїнську»


Версія для друку

від 10.09.2018 Дата оприлюднення: 10.09.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «____»_____ 2018  №  ____                                                               

 

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради 
від 12.07.2017 №203 «Про утворення комісії з питань узгодження заборгованості 
з різниці в тарифах у місті Южноукраїнську»

 

Керуючись ст.17, пп.2 п. «б» ст. 28, пп.1 п. «а» ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», для реалізації положень Закону України «Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та підприємств централізованого водопостачання та водовідведення за спожиті енергоносії», відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 15.03.2017 №53 «Про затвердження Типового положення про територіальні комісії з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах» (далі – наказ), зареєстрований в Міністерстві юстиції України 13.04.2017 №496/30364, враховуючи розпорядження Миколаївської обласної державної адміністрації від 05.05.2017 №149-р «Про утворення територіальної комісії з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах у Миколаївській області», з метою оперативного реагування на зміни чинного законодавства  та інших нормативно-правових актів, що діють на території міста (кадрові зміни та інше) та беручи до уваги актуальність даного питання для комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство», виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 12.07.2017 №203 «Про утворення комісії з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах у місті Южноукраїнську», виклавши п.1 в новій редакції, а саме:

«1. Утворити комісію з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах у місті Южноукраїнську (далі – комісія) та визначити, що персональний склад затверджується розпорядженням міського голови.»

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бацмана М.В.  

 

Секретар міської ради                                                                    Л.П. Дзюбенко

 

 

Валюшок

2-10-73