НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про створення відділення нефрології та діалізу у структурі комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня»


Версія для друку

від 05.09.2018 Дата оприлюднення: 05.09.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” ________ 2018 №  _______                                          

__________сесії _________скликання

 

Про створення відділення нефрології та діалізу у структурі комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня»

 

Керуючись пп.1 п.«а», пп.2 п.«б» ст.32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 05 листопада 2005 року № 445-р «Про схвалення Концепції Державної  програми розвитку системи надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю на 2006-2010 роки», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, материнства, дитинства, розвитку зон відпочинку та туризму від 02.08.2018 № 1 «Про відкриття у м.Южноукраїнську відділення нефрології і діалізу Миколаївської обласної клінічної лікарні Миколаївської обласної ради» (додається), з метою поліпшення якості та організації надання спеціалізованої медичної допомоги хворим нефрологічного профілю, Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Створити відділення нефрології та діалізу у структурі комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня» для проведення замісної ниркової терапії методом програмного гемодіалізу хворим у межах загальної штатної чисельності.

2.  Комунальному закладу «Южноукраїнська міська лікарня» (_________) вжити організаційних заходів щодо виконання положень частини першої цього рішення у відповідності до вимог чинного законодавства.

3. Комунальному закладу «Южноукраїнська міська лікарня» (_________) вжити організаційних заходів щодо забезпечення відділення нефрології та діалізу медичним діалізним обладнанням для проведення процедур гемодіалізу.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, охорони здоров`я, культури, спорту, соціального захисту населення та засобів масової інформації (Борець), постійну комісію з питань соціально – економічного і культурного розвитку, планування та обліку, підприємництва, бюджету, фінансів і цін (Курдасов), першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих  органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

Секретар міської ради                                                                    Л.П.Дзюбенко

 

Гехад Е.Е.
5-50-56