НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 103  громадянину України Дехтяру Олександру Вікторовичу у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на проектній вулиці № 3 у 6-му мікрорайоні міста Южноукраїнська Миколаївської області


Версія для друку

від 05.09.2018 Дата оприлюднення: 05.09.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

 

від  “__  ” ______2018   № __________

__________сесії __________скликання

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення 
земельної ділянки № 103  громадянину України 
Дехтяру Олександру Вікторовичу у власність для 
будівництва і обслуговування житлового будинку, 
господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) 
на проектній вулиці № 3 у 6-му мікрорайоні 
міста Южноукраїнська Миколаївської області

            

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 116, 121 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», враховуючи рішення Южноукраїнської міської ради від 22.03.2018 № 1078 «Про надання згоди громадянину України Дехтяру Олександру Вікторовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 103 у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на проектній вулиці № 3 у 6-му мікрорайоні міста Южноукраїнська Миколаївської області», розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 103 громадянину України Дехтяру Олександру Вікторовичу у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на проектній вулиці № 3 у 6-му мікрорайоні міста Южноукраїнська Миколаївської області, розроблений сертифікованим інженером-землевпорядником Тарновською Ріною Вікторівною, беручи до уваги заяву громадянина України Дехтяра Олександра Вікторовича від 28.08.2018 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 103  громадянину України Дехтяру Олександру Вікторовичу у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на проектній вулиці № 3 у 6-му мікрорайоні міста Южноукраїнська Миколаївської області.

2. Надати громадянину України Дехтяру Олександру Вікторовичу у власність земельну ділянку № 103 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на проектній вулиці № 3 у 6-му мікрорайоні міста Южноукраїнська, кадастровий номер 4810800000:02:002:0072, загальною площею – 0.1000 га, із категорії земель  за  основним цільовим  призначенням   –   землі    житлової  та   громадської забудови, для   будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

Секретар міської ради                                                                      Л.П. Дзюбенко

 

Майстренко
5-51-69